Ons bedrijf

Een full-service bouwbedrijf met jarenlange ervaring en een hecht team dat altijd voor u klaar staat.

Wie zijn wij? 

Bouwbedrijf J. Timmer BV is een full-service bouwbedrijf in Putten met jarenlange ervaring en een hecht team dat altijd voor u klaar staat. Heeft u een bouwkundige uitdaging? Dan zijn wij uw specialist op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, verbouw, renovatie, projectontwikkeling, utiliteitsbouw en machinale houtbewerking.

Even voorstellen

In 1968 begon dhr. Timmer sr. voor zichzelf als klus-/bouwbedrijf. Verschillende klussen heeft hij uitgevoerd, variërend van een verbouwing van een stal tot het nieuw bouwen van een woning.

Het bedrijf groeide gestaag en na verloop van tijd werden de eerste werknemers aangenomen. Vanaf eind jaren 80 begonnen ook de beide zoons in het bedrijf mee te werken. Begonnen als leerling-timmerman hebben zij van onderaan de ladder alles geleerd wat je in de bouw kan leren. Met hun inzicht, theoretische kennis en praktijkervaring voelen zij feilloos de wensen van de klant aan.

Onze ervaring

Ondertussen is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een bedrijf waarin ruim 30 diverse vakbekwame medewerkers actief zijn. Verschillende medewerkers hebben een jubileum mogen vieren, daardoor is er een hecht team ontstaan met jarenlange ervaring, kennis en kunde.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Onze leermeesters begeleiden jonge mensen op hun weg naar een toekomst in de bouw. Op deze manier investeren wij niet alleen in de jeugd maar ook in de toekomst van de bouwbranche in het algemeen.

Full-service

Wij zijn een full-service bouwbedrijf. Dat betekent dat wij veel bouwprojecten van het begin tot het eind kunnen begeleiden.

U kunt bij ons terecht voor de complete nieuwbouw van een huis, appartementencomplex, school of bedrijfspand of een verbouwing daarvan. Maar u bent ook bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van raamkozijnen, een dakkapel, een erker of een aanbouw.

Gespecialiseerde werkzaamheden, bijvoorbeeld elektra-, installatie-, loodgieters-, stucadoors-, grond-, schilderwerk en bestrating, laten wij uitvoeren door veelal vaste onderaannemers. Dit heeft een aantal voordelen voor u en voor ons, o.a. de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen en er is een gunstige prijsstelling.

Wij hebben een doorlopende C.A.R. verzekering, zodat eventuele schade die zou kunnen ontstaan tijdens het bouwproces verzekerd is. Dit geeft u de zekerheid van een zorgeloos bouwproces.

Certificering 

Binnen ons bedrijf wordt veel aandacht besteed aan arbeidsomstandigheden en veiligheid. Ook vinden wij een goede opleiding voor ons personeel belangrijk. Om de kwaliteit van de opleidingen te waarborgen zijn wij een Fundeon Erkend Leerbedrijf. Wij hebben verschillende leermeesters die de leerlingen begeleiden bij hun opleidingen.

Om u extra zekerheid te geven dat uw nieuwbouwwoning ongeacht de situatie van ons bedrijf zonder meerkosten wordt afgebouwd én dat de bouwkundige kwaliteit ervan tot zes jaar na oplevering gewaarborgd wordt, zijn wij aangesloten bij Woningborg. Dat maakt duidelijk dat we niet alleen waarde hechten aan de technische kwaliteit van de woning en ons houden aan gemaakte afspraken, maar onze klanten financiële zekerheid en afbouwgarantie willen bieden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?