Projectontwikkeling

Van het wijzigen van een bestemmingsplan tot de ontwikkeling van een nieuw project.

Ontwikkeling van een nieuw project

Wij zijn een gedreven partner met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van projectontwikkeling. Wij hebben de vakmannen en expertise in huis om het gehele project voor u te faciliteren. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een woning of een hele woonwijk, bedrijfsverzamelgebouw, woon-zorgcomplex of winkelcentrum met appartementen. Wij ontwerpen, ontwikkelen, overleggen, bouwen, beheren en financieren.

In overleg met betrokkenen

In een vroeg stadium gaan wij in overleg met de betrokkenen over de gebiedsontwikkeling. Zo gaan wij ook in overleg met de gemeente(s) om het bestemmingsplan te wijzigen. De omwonenden worden tijdig geïnformeerd en betrokken bij de plannen. Met deze gezamenlijke aanpak komen wij tot een oplossing die past in de omgeving, wijk en bij de (toekomstige) bewoners. Om vervolgens aan de slag te gaan met de indeling, herstructurering of de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk of uitbreiding van een bedrijventerrein.

Voorbeeld
projecten

De afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten gerealiseerd; van woningbouw en kleine utiliteitsbouw tot binnenstedelijk (inbreiding) en uitbreidingslocaties. Van bescheiden tot bijzonder en complex. Hieronder ziet u een mooi overzicht van een aantal projecten die wij hebben ontwikkeld:

  • Winkel met appartementen Singel Nijkerk
  • Nieuwbouw Zuidakker Garderen 14 woningen
  • Nieuwbouw Brink Nijkerk 10 woningen
  • Nieuwbouw Lieverhof Nijkerk 29 woningen
  • Nieuwbouw Heraut Zeewolde 32 woningen en appartementen
  • Nieuwbouw Spiek en Tulp Zeewolde 9 appartementen
  • Nieuwbouwwijk Rimpeler Putten 100 woningen
  • Nieuwbouw Hierden 7 seniorenwoningen
  • Nieuwbouw bedrijfspand Nijkerk (orthodontistenpraktijk & kinderopvang)

 

Eén vast aanspreekpunt

Het is enorm belangrijk om kopers te betrekken bij de bouw van hun woning. Wij hebben daarom één vast aanspreekpunt: een eigen kopersbegeleider. Deze neemt de kopers bij de hand, voorafgaand in het traject en tijdens het bouwproces. Hij is het vaste aanspreekpunt voor advies over bouwkundige opties en maatwerk voor woonwensen. De kopersbegeleider bewaakt ook de koperswensen tijdens de bouw en het begeleiden van de kopers tijdens de oplevering van de woning.  

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van uw ideeën en wensen? Neem contact met ons op voor advies of het inplannen van een kennismakingsgesprek, zodat wij uw wensen kunnen bespreken en offerte op maat kunnen opstellen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?