Woningbouw

Op zoek naar een ontwerp op maat? Wij inventariseren uw wensen en bouwplannen voor een ontwerp op maat.

Een nieuw thuis

Van een comfortabele woning tot een luxe woonboerderij!

Een nieuw thuis, helemaal naar eigen wens! Het bouwen van een huis is een grote gebeurtenis waarbij u al uw persoonlijke wensen in uw nieuwe thuis kunt laten terugkomen. De meeste mensen bouwen maar één keer in hun leven een woning. Wij helpen u graag in de begeleiding van de bouw van uw woning. Wij verzorgen alles van begin tot einde. Van advies tot en met oplevering.

Uw wensen

Heeft u een offerte aangevraagd? Dan maken wij graag met u een afspraak om uw wensen en termijn van realisatie te bespreken. In dit gesprek geven wij graag advies vanuit onze bouwkennis en ervaring. Het bouwen van een nieuwe woning heeft meestal forse financiële consequenties. Wij hechten er veel waarde aan om binnen uw budget te blijven. In de overlegfase geven wij aan wat we kunnen realiseren, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan wanneer de bouw van de woning al ver gevorderd is.

Het ontwerp- en tekenwerk kunnen wij voor u verzorgen, waardoor u later vrij eenvoudig wijzigingen kunt laten aanbrengen. Uw wensen en onze kennis combineren wij in een offerte. Zo weet u wat u kunt verwachten. Indien ook het ontwerp door ons is gemaakt, kunnen wij u een offerte bieden die prijstechnisch zeer scherp is. Wij kunnen dan namelijk in de ontwerpfase al bewust omgaan met de bouwkosten, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van de woning. Wanneer u al een uitgewerkt plan heeft voor uw woning, bent u uiteraard ook van harte welkom. Wij kijken dan graag samen met u naar de mogelijkheden om u op basis van uw ontwerp een scherpe offerte te verzorgen. 

Het totaalpakket

Wilt u graag dat wij het complete pakket voor u regelen? Dan regelen wij naast de bouwkundige werkzaamheden met onze onderaannemers het elektra-, installatie-, loodgieters-, stukadoors-, grond-, schilderwerk, bestrating, aanvragen bij nutsbedrijven etc. Wij nemen u de complete zorg uit handen zodat u weet waar u (financieel) aan toe bent. Ook voor de vergunningsaanvraag zijn wij u graag van dienst, dit kunnen wij volledig voor u verzorgen. 

Kwaliteit

Een nieuwbouwwoning kunnen wij realiseren met het Woningborg-certificaat. Dit certificaat geeft u de zekerheid dat uw woning zonder meerkosten wordt afgebouwd én dat de bouwkundige kwaliteit ervan tot zes jaar na oplevering gewaarborgd wordt. Dat maakt duidelijk dat we niet alleen waarde hechten aan de technische kwaliteit van de woning en ons houden aan gemaakte afspraken, maar onze klanten financiële zekerheid en afbouwgarantie willen bieden.

Wilt u meer weten over de bouw van uw droomhuis? Wij horen graag van u!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?