Utiliteitsbouw

Van een functionele opslagruimte
tot een uniek appartementencomplex.

Hoogwaardige kwaliteit

Wilt u een winkelpand, opslagruimte, kantoorpand, school of appartementencomplex verbouwen of nieuwbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, utiliteitsbouw is namelijk één van onze specialisaties. Aan utiliteitsbouw worden andere eisen gesteld dan aan een woning. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Van tekening tot realisatie

Vanaf het allereerste moment is ons bouwbedrijf betrokken bij het proces. De eerste stap is een oriënterend gesprek, waarbij we op basis van uw wensen en onze kennis, een gepaste offerte opstellen. Wij bieden u offerte die prijstechnisch scherp is, zodat u van tevoren weet waar u financieel aan toe bent en later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zodra we van start mogen gaan met het project, houden wij ons bezig met het gehele bouwproces. Van tekening tot berekening, van idee tot realisatie. In het gehele traject houden we contact met u als opdrachtgever. Zo blijft u betrokken en kunt u op een later moment meebeslissen over kleine details.

Ons bouwbedrijf kan de complete bouwbegeleiding voor u verzorgen in samenwerking met onze onderaannemers, van schilderwerk tot installatiewerk. Wij ontzorgen u van A tot Z in het gehele traject.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van uw ideeën en wensen? Neem contact met ons op voor advies of het inplannen van een kennismakingsgesprek, zodat wij uw wensen kunnen bespreken en offerte op maat kunnen opstellen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?