Onze activiteiten

Benieuwd naar waar wij ons mee bezighouden?
Lees hieronder meer over onze specialisaties.

Woningbouw

Een nieuw thuis, helemaal naar eigen wens! Het bouwen van een huis is een grote gebeurtenis waarbij u al uw persoonlijke wensen in uw nieuwe thuis kunt laten terugkomen. Wij helpen u graag in de begeleiding van de bouw van uw woning.

Wilt u meer weten?

Utiliteitsbouw

Wilt u een winkelpand, opslagruimte, kantoorpand, school of appartementencomplex verbouwen of nieuwbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Wilt u meer weten?

Onderhoud, verbouw & renovatie

Als er ergens sprake is van maatwerk dan is het wel in onderhoud-, verbouw- en renovatieprojecten. Of er nu een dakraam moet worden geplaatst of dat een oud pand moet worden verbouwd tot een functioneel kantoorpand. Bij ons kunt u rekenen op maatwerk en een betrokken bouwbegeleiding, vooraf, tijdens en na afloop van de werkzaamheden.

Wilt u meer weten?

Projectontwikkeling

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een woning of een hele woonwijk, bedrijfsverzamelgebouw, woon-zorgcomplex of winkelcentrum met appartementen. Wij ontwerpen, ontwikkelen, overleggen, bouwen, beheren en financieren.

Wilt u meer weten?

Houtbewerking

Ons vakmanschap komt misschien wel het best tot z’n recht in onze werkplaats in Putten. Hier produceren we de onderdelen die nodig zijn voor de bouw of verbouwing van uw woning of bedrijf.

Wilt u meer weten?

Ontwerp en bouwvergunningen

Terwijl u zich verheugt op het eindresultaat, zorgen wij voor het hele bouwwerk: van bestektekening tot bouwvergunning, met een passende prijsopgave en een correcte afhandeling. Tot in de puntjes verzorgd. 

Wilt u meer weten?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?