Onderhoud, verbouw & renovatie

Als er ergens sprake is van maatwerk dan is het wel in verbouw, renovatie en onderhoudsprojecten.

Maatwerk

Van het plaatsen van een dakraam tot de renovatie van uw historische pand

Bij Bouwbedrijf J. Timmer BV zijn wij gespecialiseerd in onderhoud, verbouw en renovatie. Of het nu gaat om een nieuw raamkozijn, het plaatsen van een dakraam of uitbreiding van uw woon- of werkplek met een aanbouw, bij ons kunt u rekenen op maatwerk en een betrokken bouwbegeleiding. Vooraf, tijdens en na afloop van de werkzaamheden.

Extra woonplezier

Een kleine verbouwing aan uw woning, kan uw woonplezier al enorm verhogen. Met die dakkapel heeft u een extra kamer in huis. Met een serre, erker of uitbouw heeft u een extra zithoek of de woonkeuken waar u al jaren van droomt. Het aanbouwen van een bijkeuken, garage of carport geeft u zoveel functionele ruimte waar u veel plezier aan zult beleven. Andere voorbeelden zijn het renoveren van kozijnen, vernieuwen badkamers of plaatsen van een extra verdieping op uw woning. 

Met behoud van karakter

Oude woningen of boerderijen hebben een rijke historie, deze zijn het waard om in de oude staat te herstellen. Bij de restauratie van gebouwen komt echt vakmanschap en verantwoordelijk improviseren kijken. Of u nu een kozijn wilt vervangen of het pand geheel wilt verbouwen naar een kantoorpand. Een goed advies is van belang voor het behoud van het gebouw. De nieuwe onderdelen moeten perfect aansluiten op de bestaande bouw.

De constructie wordt vooraf beoordeeld, om uw pand te verbeteren op comfort en energiezuinigheid met behoud van de unieke elementen. Wilt u advies voor het vervangen van uw dak, gevel, kozijnen, draagconstructies, geheel of gedeeltelijk? Met inzicht en vakmanschap helpen wij u graag om uw project te laten slagen.

Subsidies & vergunning

Afhankelijk van het karakter van het pand en de omgeving is het in sommige gevallen mogelijk om subsidies voor bepaalde verbouwingen te krijgen. Een bouwvergunning is vaak noodzakelijk. In deze trajecten zijn wij thuis en kunnen wij u van dienst zijn.

Uw wensen, onze specialisatie

Wij denken graag met u mee. Laat ons uw wensen weten, dan zorgen wij voor de rest. Terwijl u zich verheugt op het eindresultaat, zorgen wij voor het hele bouwwerk: van bestektekening tot bouwvergunning, met een passende prijsopgave en een correcte afhandeling.

Wilt u uw woning laten onderhouden, renoveren of verbouwen? Of wilt u graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?