Ontwerp & bouwvergunningen

Wilt u graag een compleet bouwpakket? Dan zijn wij u graag van dienst met advies en begeleiding.  

Ondersteuning van het bouwproces

Terwijl u zich verheugt op het eindresultaat, zorgen wij voor het hele bouwwerk: van bestektekening tot bouwvergunning, met een passende prijsopgave en een correcte afhandeling.
Tot in de puntjes verzorgd. 

Heeft u bouwplannen en bent u onbekend met een bouwaanvraag en bouwvergunning? Wij kunnen u in het gehele bouwtraject helpen. Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie krijg je in het begin al te maken met een aantal formulieren. Bij het bouwen komt de bouwaanvraag snel aan bod. Het aanvragen van de bouwvergunning kunnen wij voor je verzorgen. 

In het beginstadium maken we een schetsontwerp om te inventariseren of deze voldoet aan de redelijke eisen van welstand en het bestemmingsplan. Wordt het schetsontwerp goedgekeurd door de gemeente? Dan wordt deze schets uitgewerkt tot een definitief ontwerp. 

Voldoet aan

de eisen

Bij het ontwerp en de vergunningaanvraag houden wij rekening met de huidige bouw- en regelgeving. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar je het beste rekening mee moet houden. Wij controleren of een vergunning nodig is, vragen een bouwvergunning aan en regelen ook extra vergunningen, zoals een sloopvergunning mocht dit nodig zijn. Waar nodig doen wij aanpassingen in het bestemmingsplan. 

Inclusief berekeningen

Voor de aanvraag leveren wij het complete plaatje aan, daar horen ook bijbehorende berekeningen bij, bijvoorbeeld voor de constructie en de energieprestatie.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?