't Trefpunt

Wonen met comfort op een unieke droomplek

Hart van de Veluwe

't Trefpunt ligt aan één van de oudste uitvalswegen van Putten. De woningen komen op loopafstand van de dorpskern met allerhande faciliteiten, een gezellig winkelcentrum én iedere woensdag weekmarkt. 

Nieuwbouw

Op deze idyllische locatie aan Garderenseweg 62 worden 10 nieuwe woningen gebouwd: één tweekapper, twee hoekwoningen en 6 tussenwoningen. Wij omschrijven deze woningen als: ruim & comfortabel; praktisch & gericht op de toekomst; functioneel & ruimtelijk en van alle gemakken voorzien.

Tweekapper

De twee-onder-één-kapwoning vormt het aanzicht van dit nieuwe hofje. U heeft twee parkeerplaatsen op eigen perceel en een compacte tuin, waardoor u genoeg woonruimte u heen houdt. Met het complete woonprogramma op de begane grond, bent u klaar voor de toekomst!

Rij- en hoekwoningen

Deze woningen vormen een compacte rij met praktisch ingerichte woningen. Ook hier vindt u het complete woonprogramma op de begane grond en een extra slaapkamer op de bovenverdieping. Uw auto parkeert u op de parkeerplaats voor de woningen. Bij één van de hoekwoningen horen twee eigen parkeerplaatsen.

Moderne gemakken

De woningen worden verwarmd door middel van een warmtepomp: een milieuvriendelijke en aardgasloze manier om uw woning te verwarmen en u te voorzien van warm water in de badkamer en keuken.

In de woningen wordt er gebruikt gemaakt van vloerverwarming. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van radiatoren, zoals een comfortabel klimaat, een lagere energierekening en complete vrijheid bij de inrichting van uw woning.

Een warmtepomp gebruikt stroom: uw woning verbruikt hierdoor geen gas meer. De benodigde elektriciteit wordt voor een gedeelte opgewekt door de aanwezige PV-panelen op uw woning.

Verkoopinformatie

Bij de verkoop van deze 10 mooie woningen is het enthousiaste team van Midden Nederland Makelaars Putten betrokken.
Meer weten? Bel 0341 354 011 of mail naar putten@mnm.nl.

Ook vindt u meer informatie in deze verkoopbrochure.

Verkoopbrochure

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?